ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 01:50

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Aυτός είναι ο Johnny Barnes από τις Βερμούδες. Eίναι 88 ετών και δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία του, ενώ έχει στόχο ζωής να μεταδίδει την καλή του διάθεση σε όλο τον κόσμο!

O Johhny, ή αλλιώς "Mr. Happy Man", εδώ και 28 χρόνια έχει αυτοανακηρυχθεί "επίσημος διανομέας αγάπης". Κάθε μέρα βγαίνει στους δρόμους του Crow Lane για έξι ώρες και φωνάζει "Καλημέρα! Ο Θεός να σας ευλογεί! Σας αγαπώ"!
Μάλιστα μία μέρα που ο Johhny δεν κυκλοφόρησε στο Crow Lane, όλη η πόλη είχε αναστατωθεί και τον έψαχνε!

Ο κινηματογραφιστής Matt Morris ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τον Johnny Barnes και γύρισε ντοκιμαντέρ με θέμα τον ίδιο με τίτλο "Mr. Happy Man", το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Bermuda International Film Festival, ενώ έχει βραβευτεί πολλές φορές.

Στη μικρού μήκους ταινία, ο Barnes λέει:  "Χαιρετώ τους ανθρώπους και τους λέω ότι η ζωή είναι γλυκιά. Η ζωή είναι όμορφη. Ό,τι κι αν συμβαίνει είναι πάντα μια ευλογία να είσαι ζωντανός".

ΠΗΓΗ: e-radio.gr (29/02/2012)

Διαβάστηκε 629 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 17:56

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος