ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 21:59

"Βρετανίδα ζει στην Τήλο και γράφει για τις ομορφιές της"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζένιφερ Μπάρκλεϊ, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Τήλο, το όμορφο νησάκι κοντά στη Ρόδο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Έκτοτε, δημοσιεύει άρθρα για τις ομορφιές του νησιού και τα προτερήματα του να ζει κάποιος μόνιμα περιτριγυρισμένος από το Αιγαίο, παρά τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Διατηρεί παράλληλα ένα προσωπικό ιστολόγιο – blog, προσφέροντας σε πιθανούς ταξιδιώτες πληροφορίες για το νησί, αλλά και τις δικές της εμπειρίες στις όμορφες παραλίες και τα γραφικά σοκάκια. Στο blog της jennifer-barclay και octopus-in-my-ouzo μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια ιδέα για όσα μπροεί να σας προσφέρει το νησί. Αρθρογραφεί σε αρκετά ξένα περιοδικά και εκδόσεις για την Ελλάδα, όπως το Food and Travel Magazine, το Thomas Cook Travel Magazine, το Wanderlust Online, το Skyscanner, η Guardian, το CNN Travel online και άλλα. «Ήρθα στην Τήλο αναζητώντας την ευτυχία. Νομίζω πως είναι ότι εξυπνότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» τονίζει η Τζένιφερ. Το βιβλίο της Falling in Honey – Life and Love on a Greek Island, αφορά τη ζωή στην Τήλο, τις ελληνικές συνήθειες, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα. Μάλιστα, συγκαταλέγεται στα κορυφαία 5 βιβλία του Heat Magazine και είναι στη 16η θέση στην κατηγορία των ταξιδιωτικών βιβλίων στο Amazon.co.uk. Μεγάλωσε στο Saddleworth και σπούδασε στην Οξφόρδη. Πριν καταλήξει στο ειδυλλιακό νησί της Τήλου, έζησε στον Καναδά και την Γαλλία.

ΠΗΓΗ: trelogiannis.blogspot.gr

Διαβάστηκε 438 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος