ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 15:38

Ακριβή η ζωή στην Ελλάδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΗ ΖΩΗΣ

Το κόστος ζωής στην Ελλάδα ξεπερνά κατά 24% τον παγκόσμιο μέσο, σύμφωνα με έρευνα της Παγκόσμιας Τράπεζας μεταξύ 177 κρατών.

Η χώρα ξεπερνά και χώρες του μνημονίου όπως η Κύπρος (20% υψηλότερες τιμές του μέσου όρου) αλλά και η Πορτογαλία (12% πάνω).
Σημειώνεται πως το κόστος ζωής είναι πολύ κοντά σε κράτη με πολύ πιο υψηλά εισοδήματα όπως η Γερμανία, η οποία αντιμετωπίζει τιμές 39% μεγαλύτερες του μέσου όρου. Όσον αφορά στο πιο ακριβό κράτος, αυτό είναι η Ελβετία με τιμές κατά 109% υψηλότερες του μέσου όρου.

ΠΗΓΗ: scottishbetting.blogspot.gr

Διαβάστηκε 675 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος