ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 13:58

Θα καταργηθούν οι ποινές φυλάκισης για χρέη προς το Δημόσιο μετά την "φάπα" στις ευρωεκλογές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποτέ δεν έχασαν οι πολίτες όταν ψήφισαν ενάντια σε μια κυβέρνηση που τους "πίνει το αίμα". Έτσι τώρα υπό το βάρος της βαριάς ήττας, η συγκυβέρνηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη ρύθμιση Παπακωνσταντίνου, που στέλνει φυλακή ακόμα και πολίτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στη...Βουλή.

Νωρίτερα, το ζήτημα έθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ζητώντας από τον υπουργό να φέρει ρύθμιση στο νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια.
 
Εξήγησε ότι ήδη έχει καταθέσει σχετική βουλευτική τροπολογία, η οποία μπορεί να γίνει άμεσα αποδεκτή από την κυβέρνηση. Παρά ταύτα, ο Χ. Αθανασίου υποστήριξε ότι η κατάργηση θα γίνει με ρύθμιση που θα εισάγει το υπουργείο Οικονομικών το επόμενο διάστημα.
 
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος