ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 14:32

Τέλος τα ξένα περιοδικά και οι εφημερίδες στην Ελλάδα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο success story, το «Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου» πτώχευσε ανακοινώνοντας την αναστολή των εργασιών του. Και, τώρα, τι θα κάνουν τα 20 εκατομμύρια τουρίστες που περιμένει η κυβέρνησή μας;

Θα μείνουν απλώς χωρίς διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις το γιατί... Τι θα διαβάζουν όσο θα είναι στη χώρα μας; Μα τα «ΝΕΑ» και την «Καθημερινή» που τα βρίσκουν όλα, καλώς, καμωμένα...

Και όχι μόνο οι τουρίστες, αλλά κι εμείς θα μείνουμε χωρίς περιοδικά. Σας τα λέγαμε άλλωστε εδώ και μέρες (διαβάστε ΕΔΩ) που δεν βρίσκαμε τα ξένα μουσικά (περιοδικά) να αγοράσουμε.

Το «Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου» πτώχευσε λοιπόν, έκλεισε και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των σημείων στα οποία πωλείται ξένος Τύπος, να προχωρήσουν σε εκκαθάριση.
Τόση ανάπτυξη ο τόπος, πως να την αντέξει(ς);

ΠΗΓΗ: diktiospartakos.blogspot.gr

Διαβάστηκε 450 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος