ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 10:45

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Eίμαι ενθουσιασμένος από την κυβέρνηση Αναστασιάδη"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε πως είναι από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον Κύπριο Πρόεδρο. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος απάντησε: "Όχι ευχαριστημένος, αλλά ενθουσιασμένος". Ανέφερε ότι την συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο απασχόλησαν θέματα που αφορούν την οικονομία και το Κυπριακό.

 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «είχαμε μια πολύ ωραία συνάντηση εφ’ όλης της ύλης και μπορώ να πω ότι φεύγω όχι ευχαριστημένος, αλλά ενθουσιασμένος. Δεν πρόκειται να μπω σε καμιά λεπτομέρεις. Πιστεύω ότι πάμε καλά, όσον γίνεται».

Ερωτηθείς αν τη συνάντηση απασχόλησε και η οικονομία και το Κυπριακό , ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «και για την οικονομία και για το Κυπριακό και για τα πάντα».

Σε ερώτηση τι είναι αυτό για το οποίο αισθάνεται τόσο ικανοποιημένος, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «οι δυσκολίες υπάρχουν, τις γνωρίζουμε. Δεν είναι δρόμος ανθόσπαρτος ούτε η οικονομία ούτε το Κυπριακό ούτε τα άλλα. Όμως, πιστεύω ότι βαδίζουμε σωστά».

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 407 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος