ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 11:02

Ρωσία: Στρατιωτικό σχολείο εκπαιδεύει τους μελλοντικούς κομάντο ηλικίας 11-17 ετών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη νότια Ρωσία ένα δημόσιο σχολείο προσφέρει σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση σε μαθητές ηλικίας 11 έως 17 που έχουν τους καλύτερους βαθμούς.

Οπως γράφει και το businessinsider, δημοσιεύοντας τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Eduard Korniyenko από το Reuters, το General Yermolov Cadet School δέχεται μόνο τους μαθητές που έχουν τους καλύτερους βαθμούς και τους εκπαιδεύει στρατιωτικά.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τους Κοζάκους, οι οποίο κόντεψαν να αφανιστούν από τα τάγματα των Μπολσεβίκων και παράλληλα να εκπαιδευτούν στη χρήση όπλων και στο στρατιωτικό τρόπο ζωής.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 394 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος