ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 11:03

Συνάντηση Αναστασιάδη - Μερκελ στην Γερμανία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ελπίδες για σύναψη συμφωνίας οικονομικής συνεργασίας με τη Γερμανία αναχωρεί το απόγευμα για το Βερολίνο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης,  ο οποίος συνοδεύεται από τους υπουργούς Οικονομικών και Συγκοινωνιών και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Την Τρίτη ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

 

Σύμφωνα με το sigmalive στην ατζέντα, βρίσκονται το Κυπριακό, οι εξελίξεις στην οικονομία, η ενέργεια και η ουκρανική κρίση.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα ενημερώσει την καγκελάριο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

Παράλληλα, θα ζητήσει τη στήριξη της Γερμανίας στις προσπάθειες για αναβάθμιση του ρόλου της Ε.Ε. στο Κυπριακό και προώθηση μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος