ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 11:16

Αίγυπτος: Ερευνάται ο θάνατος πολίτη που υπάρχουν υποψίες ότι είχε προσβληθεί από κοροναϊό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι αιγυπτιακές αρχές ερευνούν την αιτία του θανάτου ενός προσώπου για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι είχε προσβληθεί από κοροναϊό, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Nile News, απεβίωσε ένα πρόσωπο που υπάρχουν υποψίες ότι είχε προσβληθεί από τον ιό, αλλά η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ο κοροναϊός που προκαλεί το Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS) εμφανίσθηκε το 2012 στη Μέση Ανατολή και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον ιό SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο).

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος