ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 10:28

Η Μόσχα έβγαλε τη "Λευκή Βίβλο" με τα εγκλήματα των νεοναζί στην Ουκρανία - Mήπως και φιλοτιμηθούν στη Δύση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνέταξε μία "Λευκή Βίβλο" για να αποδείξει στην διεθνή κοινότητα τα εγκλήματα των νεοναζί του Κιέβου.
 
Σύμφωνα με τη "RiaNovosti", η έκθεση κατηγορεί ευθέως τους ουκρανούς ακροδεξιούς για μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

"Η έκθεση περιλαμβάνει κατάλογο "μαζικών" παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από "τις υπερεθνικιστικές, εξτρεμιστικές και νεοναζιστικές δυνάμεις" και έκκληση για "διεθνή αντίδραση" χωρίς προκατάληψη, σε αντίθετη περίπτωση "οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την εδραίωση της δημοκρατίας στην Ευρώπη", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Η 80σέλιδη έκθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου, όπως μεταδίδει το "Russiatoday".
 
"Η κύρια αποστολή της Λευκής Βίβλου είναι να προσελκύσει την προσοχή στα γεγονότα της διεθνούς κοινότητας και των κυριότερων διεθνών θεσμών, καθώς και των μη κυβερνητικών οργανώσεων, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει την δέουσα και χωρίς προκατάληψη προσοχή σε αυτήν την προβληματική", αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, παρουσιάσθηκε στον Ρώσο πρόεδρο.
 
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 385 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος