ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 11:49

"Οι μετανάστες στην Βρετανία πρέπει να μάθουν Αγγλικά" λέει ο νέος υπουργός πολιτισμού της χώρας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο νέος υπουργός Πολιτισμού στη Βρετανία, Sajid Javid, πακιστανικής καταγωγής και βουλευτής του Bromsgrove με τους συντηρητικούς του Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε  χθες στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ότι οι μετανάστες που αναζητούν εργασία στη χώρα θα πρέπει να προσπαθήσουν να μάθουν αγγλικά.

Ο Javid είναι ο πρώτος άνθρωπος πακιστανική καταγωγής που γίνεται μέλος του βρετανικού υπουργικού συμβουλίου, όταν τον περασμένο Απρίλιο η υπουργός Πολιτισμού Μαρία Μίλλερ υπέβαλε την παραίτησή της μετά την εμπλοκή της σε οικονομικό σκάνδαλο.

Πριν ο πακιστανικής καταγωγής υπουργός είχε διατελέσει ανώτατο στέλεχος στην Deutsche Bank και τα πρόσφατα σχόλιά του για τους μετανάστες στη χώρα έρχονται λίγες ημέρες πριν από την διεξαγωγή των ευρωεκλογών, στις οποίες το κόμμα των ευρωσκεπτικιστών, Ukip του Νάιτζελ Φάρατζ, αναμένεται να πετύχει νίκη - ορόσημο, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση της εταιρείας ComRes το κόμμα για την Ανεξαρτησία, Ukip, του ευρωσκεπτική Φάρατζ, αγγίζει το 35% για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ενώ οι Εργατικοί παίρνουν το 24%, αφήνοντας το συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον στο 20%.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος