ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 09:24

Η άλλη πλευρά του Μουντιάλ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας κάνει σέντρα σε λιγότερο από ένα μήνα και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες η κυβέρνηση της χώρας "προετοιμάζει" το έδαφος για τους τουρίστες.

Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός σε μεγάλη μερίδα του κόσμου για την επιστροφή του Μουντιάλ στην Βραζιλία, οι κάτοικοι της χώρας ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη (ένα σεβαστό κομμάτι τουλάχιστον).

Τα πολλά ατυχήματα κατά τη διάρκεια κατασκευής των σταδίων (και όχι μόνο), η προσπάθεια της Αστυνομίας να "καθαρίσει" τις περιοχές που θα υποδεχθούν τους τουρίστες, αλλά και η φτώχεια έχουν προκαλέσει αναστάτωση.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες οι διαδηλώσεις κατά του Μουντιάλ όλο και αυξάνονται, γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετά την διεθνή κοινότητα.

Εμείς θα σταθούμε περισσότερο στο δεύτερο κομμάτι που αναφέραμε νωρίτερα και αφορά την προσπάθεια των Αρχών, να "καθαρίσουν" τους δρόμους από εικόνες που δεν είναι αρεστές ειδικότερα στους τουρίστες.

Φτωχές οικογένειες που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν μακριά, Αστυνομική βία και επιθέσεις σε γειτονιές έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από φωτογραφίες.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Διαβάστηκε 684 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 19:58
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος