ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 13:57

83 δολάρια την ημέρα τάζει ο Π.Ποροσένκο σε όποιον καταταγεί στις ουκρανικές ΕΔ για να σκοτώσει ρωσόφωνους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα πληρώσει για να σκοτώσουν τους συμπολίτες τους στη νοτιοανατολική ουκρανία, ο νέος Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένσκο.
 
Για να δελεάσει τους πολίτες της Ουκρανίας, προκειμένου να καταταγούν στο στρατό, ο "βασιλιάς της σοκολάτας" και νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένσκο, ανακοίνωσε ότι, όσοι ντυθούν στο χακί, θα αμείβονται με το ποσό των 83 δολαρίων την ημέρα!

Σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο "Kievpost", o φιλοδυτικός ολιγάρχης που αναδείχθηκε πρόεδρος από τον πρώτο γύρο των εκλογών (25ης Μαΐου), υποσχέθηκε σε όλους όσους αποφασίσουν να στρατευτούν, ότι το ημερομίσθιό τους θα φτάσει τα 83 δολάρια. Σήμερα, οι Ουκρανοί στρατιώτες λαμβάνουν 50 δολάρια όχι την ημέρα, αλλά το μήνα!
 
Φυσικά αυτά τα χρήματα θα τα πληρώσουν οι Ουκρανοί στο δεκαπλάσιο αμεσως μετά μόλις έρθει το ΔΝΤ.
    
Η αιματοχυσία στις ανατολικά της Ουκρανίας, κυρίως στις περιοχές Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, που έχουν ήδη ζητήσει την ένωσή τους στη Ρωσία, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
 
Όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές στην Ουκρανία, ο νέος πρόεδρος της χώρας θέλει να δείξει τις προθέσεις του και την πολιτική που θα ακολουθήσει, ενώ μαίνονται σφοδρές μάχες μεταξύ ουκρανικών νεοναζιστικών δυνάμεων και φιλορώσων κυρίως στις ανατολικές και νότιες επαρχίες της χώρας.
 
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 339 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος