ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 13:43

ΠΩΣ ΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΕΡΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιστημονικά πειράματα αποδεικνύονται τα εξής:

Αν πάρουμε έναν κολοβακιλλο που είναι ένας ωφέλιμος μικροοργανισμός (μικρόβιο) που ζει στο παχύ έντερο και τον βάλουμε σε ένα υγρό το οποίο αρχίζουμε βαθμιαία να το κάνουμε πιο τοξικό, θα παρατηρήσουμε το φαινόμενο της μετάλλαξης. Δηλαδή, ο αβλαβής κολοβακιλλος θα μεταβληθεί σταδιακά ανάλογα με την τοξικότητα στο μικρόβιο του τύφου, της διφθεριτιδας,της πνευμονίας κ.λπ.

Αν αντιστρέψουμε τη διαδικασία, μειώνοντας την τοξικότητα του υγρού, θα διαπιστώσουμε πάλι την ίδια βαθμιαία μετάλλαξη. Το μικρόβιο της πνευμονίας θα μεταλλαχτεί σε μικρόβιο της διφθερίτιδας, του τύφου και τελικά σε αβλαβή κολοβακιλλο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα βλαβερά μικρόβια και τις αρρώστιες τις γεννούν οι τοξίνες που υπάρχουν στο αίμα μας και τις τοξίνες τις γεννά η ανθυγιεινή ζωή (βλαβερές τροφές, κάπνισμα, μολυνση,στεναχωρια κ.λπ.).

 ΘΕΜΑ ΑΠΟ: ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ

 

Διαβάστηκε 705 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος