ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 11:10

Θαύμα της ιατρικής: Kατάφερε να επιβιώσει το μικρότερο μωρό στον κόσμο που μάλιστα είναι και… Ελληνάκι! Γεννήθηκε μόλις 395 γραμμάρια και μικρότερο από ένα κουτάκι αναψυκτικού!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κι όμως, κατάφερε να επιζήσει το μωρό του Έλληνα ομογενή Γιάννη Μεταξιώτη και της Αυστραλής συζύγου του Paula, παρ’ ότι θεωρείται ένα από τα μικρότερα μωρά που έχουν γεννηθεί ποτέ στον κόσμο και τελικά επιβίωσαν.

Μετά από κύηση 26 εβδομάδων και με μέγεθος μικρότερο εκείνου ενός μικρού κουτιού αναψυκτικού, ο μόλις 395 γραμαρίων γιός του ζευγαριού που κατάφερε να συλληφθεί ύστερα από 15 αποτυχημένες εξωσωματικές, αποδείχτηκε ότι στη ζωή ήρθε για… να μείνει ! Και τόκανε, καταφέρνοντας να είναι το μοναδικό από τα πέντε παιδιά που γεννήθηκαν παγκοσμίως τα τελευταία 10 χρόνια κάτω από 400 γραμμάρια και κατάφερε να επιβιώσει.

Βάσει στατιστικών, το όριο βάρους ζωής και θανάτου στατιστικά είναι τα 588 γραμμάρια, ενώ κάτω από τα 500 οι πιθανότητες επιβίωσης είναι σχεδόν μηδενικές.
Ωστόσο ο μικρός Έλληνας είχε δική του άποψη για τα πράγματα, και είπε να ρίξει έξω τα… exit poll της ιατρικής επιστήμης.

ΠΗΓΗ: trelogiannis.blogspot.gr (30/05/2014)

Διαβάστηκε 393 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος