ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 20:22

Διεθνής Αμνηστία: "Το 57% των Ελλήνων φοβούνται ότι αν συλληφθούν θα υποστούν βασανιστήρια"!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η διεθνής ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία η οποία όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα χρηματοδοτείται από ισλαμικές οργανώσεις "αποκαλύπτει" σε έκθεσή της ότι το 57% των Ελλήνων φοβούνται ότι θα υποστούν βασανιστήρια  σε περίπτωση που θα συλληφθούν και θα κρατηθούν από την αστυνομία!
 
Πριν μολις ένα μήνα η ίδια ΜΚΟ είχε εκδόσει μία ακόμα έκθεση εναντίον της ΕΛ.ΑΣ γιατί "κακομεταχειρίζεται" τους λαθρομετανάστες!

Στην έκθεση τονίζεται ότι «τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειωθεί δραματική αύξηση των επιθέσεων μίσους εναντίον προσφύγων και μεταναστών. Εγκλήματα μίσους έχουν καταγραφεί και κατά της κοινότητας των Ρομά (!) και της κοινότητας των λαθρομεταναστών»!
 
Και οι αστυνομικοί «σύμφωνα με ισχυρισμούς, έχουν αποτύχει να εμποδίσουν τέτοιες επιθέσεις ή να διερευνήσουν το κίνητρο μίσους που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις»
 
Τώρα έρχεται για να συμπληρώσει την "βρώμικη" επίθεση κατά των ελληνικών ΣΑ παρουσιάζοντας ότι στα ελληνικά ΑΤ ακολουθούνται πρακτικές Βιρμανίας, Κολομβίας, και Σιέρα Λεόνε.
 
Περιέλαβε στην "έκθεση" και άλλες χώρες, με το 44% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι θεωρούν πως θα υποστούν κάποιας μορφής βασανισμό, αν συλληφθούν και οδηγηθούν στις αρχές για κάποιο παράπτωμά τους. Δηλαδή την Ελλάδα την παρουσιάζει σαν την Ουγκάντα του Αμίν Νταντά, ή την Αϊτή του Ντυβαλιέ "Papa Doc".
 
Oι απαντήσεις για τον φόβο του βασανισμού δεν είναι οι ίδιες σε όλες τις χώρες, στη Βρετανία, την Αυστραλία και τον Καναδά, σχεδόν πάνω από τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αισθάνονται σίγουροι ότι δεν θα υποστούν βασανιστήρια σε περίπτωση σύλληψής τους, ενώ το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τους ερωτηθέντες σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.
 
Μόλις προ δύο ημερών στις ΗΠΑ αστυνομικοί του Σάλεμ σκότωσαν την 25χρονη Jacklynn Rashaun Ford γυναίκα βετεράνο του Ιράκ σε συνήθη τροχαίο αστυνομικό έλεγχο, γιατί της άρεσε να φοράει φωτογραφίες των σκύλων της!
 
Φυσικά "βρέθηκε" και όπλο δίπλα στην αποθανούσα. Δεν νομίζουμε ότι οι Έλληνες φοβούνται αστυνομικούς ελέγχους στο δρόμο όπως στις ΗΠΑ που έιναι σύνηθες φαινόμενο το περιστατικό αυτό.
 
"Την έλλειψη ξεκάθαρου νομικού πλαισίου που αφορά τον βασανισμό, σε περίπτωση κράτησης ή φυλάκισης, σημείωσε ένα υψηλό ποσοστό των συμμετεχόντων στην έρευνα, με το 80% των Ελλήνων να υποστηρίζει ότι θα έπρεπε το νομικό πλαίσιο για τα βασανιστήρια να είναι πιο σαφές"!
 
Αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες που απάντησαν στην "έκθεση".
 
Που επίσης αναφέρει ότι: Το 87% των Ελλήνων θεωρεί ότι ο βασανισμός κατά την κράτηση ή την φυλάκιση είναι αδικαιολόγητος, ενώ σε διεθνές επίπεδο το 36% των συμμετεχόντων αξιολογεί τα βασανιστήρια δικαιολογημένα σε κάποιες περιπτώσεις
 
Τα βασανιστήρια μπορεί να σημαίνουν από στέρηση ύπνου, καταστάσεις στρες και ηλεκτροσόκ που εκτελούνται σε πολιτικούς κρατούμενους, υπόπτους για διάπραξη εγκλημάτων και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Δηλαδή οι το 57% των Ελλήνων κατά την Διεθνή Αμνηστεία φοβούνται μην υποστούν τα παραπάνω!
 
Ας δούμε όμως ποια είναι η περιβόητη Διεθνής Αμνηστεία επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013:
 
"Η Διεθνής Αμνηστία που με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με ΜΚΟ που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi και πρόεδρο της Al Karama (το όνομα της ΜΚΟ), ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταιρεία-βιτρίνα της Al Qaeda!
 
Η χρηματοδότησή της Διεθνούς Αμνηστείας από την Al Karama φτάνει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, όπως αποκαλύπτει σε έκθεσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
 
Η ΜΚΟ Al Karama υποτίθεται ότι παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις αραβικές χώρες την΄ίδια στιγμή που χρηματοδοτεί τους ισλαμιστές εγκληματίες για να τα καταπατούν στην Συρία σφάζοντας γυναίκες και παιδιά, με δεκάδες αντριχιαστικούς τρόπους. Την ίδια στιγμή προκύπτει ισχυρή σύνδεσή της με τις Amnesty International και Human Rights Watch, τις άλλες "υπερασπιστριες" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
Για την περίπτωση της Ελλάδας έχουν ειδικό τμήμα που ασχολείται με τις "καταγγελίες" μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αυτοαποκαλούμενων "Μακεδόνων της Ελλάδας" και δήθεν "μελών της τουρκικής μειονότητας".
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι Διεθνής Αμνηστεία πριν ελάχιστες ημέρες ζήτησε και την τιμωρία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για "ρατσιστικά" σχόλια εναντίον των λαθρομεταναστών, όπου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, σε ομιλία του απλώς ζητούσε να επιβληθεί ο νόμος στους λαθρομετανάστες.
 
Η Amnesty International (Διεθνής Αμνηστεία) παραδέχτηκε χθες με email ότι η ΜΚΟ Al Karama την βοήθησε στο παρελθόν με περιπτώσεις παραβιάσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων που όμως όπως προσθέτει "δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε". Η Human Rights Watch αντίθετα αρνήθηκε ακόμα και να σχολιάσει.
 
Με δήλωσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών  κατέταξε τον  Al Nuaimi σαν "χρηματοδότη τρομοκρατών (terrorist financier and facilitator)” "παγώνοντας" όλα του τα περιουσιακά στοιχέια στις ΗΠΑ, και απαγορεύοντας στους Αμερικανούς πολίτες "να κάνουν δουλειές" μαζί του.
 
Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τον Al Nuaimi ότι “στήριξε οικονομικά” για περισσότερο από μια δεκαετία την  Al Qaeda και ομάδες συγγενεύουσες με αυτήν όπως-σωστά μαντέψατε"- την Τζαμπάτ Αλ Νούσρα που σφάζει στην Συρία γυναικόπεδα, και την Αλ Σεμπαμπ που ευθύνεται για το έγκλημα στο εμπορικό κέντρο του Ναιρόμπι.
 
Μόνο φέτος για ο Al Nuaimi μετέφερε στην Αλ Κάιντα της Συρίας 600.000 δολάρια και συγκεκριμένα στον Abu-Khalid Al Suri στενό συνεργάτη του αρχηγού της ΑΛ Κάιντα  Ayman Al Zawahiri
 
Επιπλέον διευκόλυνε την χρηματοδότηση της ιρακινής Αλ Κάιντα και την επικοινωνία της με Καταριανούς δωρητές. Υποστήριζε ένα κύκλωμα που έστελνε 2.000.000 δολλάρια το μήνα στην Αλ Κάιντα του Ιράκ, η οποία στην συνέχεια ενίσχυε τους ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία"
 
Και καταλήγαμε:
 
"Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι λεγόμενες οργανώσεις υπερασπισης των ανθρωπίνων διακιωμάτων, συνεργάζονται με αυτούς που τα καταπατούν, και συμμετέχουν στην προώθηση ανθρώπων στην προσφυγιά, οι οποιόι για να σωθούν καταφέυγουν σε χώρες όπως οι δικές μας, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των κοινωνικών δομών.
 
Στη συνέχεια οι οργανώσεις αυτές καταφεύγουν στην εργολαβική "φίμωση" όσων λένε τα αυτονόητα για την προστασία των χωρών τους χαρακτηρίζοντάς του "ρατσιστές", και κάνουν πλύση εγκεφάλου μαζί με τα εγχώρια ΜΜΕ δημιουρώντας τύψεις στους πολίτες, που τολμούν και δυσανασχετουν, επειδή η χώρα τους έχει αλλαξει χέρια.
 
Έτσι, ακόμα και αυτονόητη δήλωση του ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου, ότι "Οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα έχουν μια εύκολη είσοδο και διαβίωση στην χώρα μας", το καταγγέλλει   η απίθανη Διεθνής Αμνηστεία, "μακρύ χέρι" της Νέας Τάξης  και των επιχειρηματιών τύπου Τ.Σόρος, ως ... "ρατσιστικό" και "παράνομο" σχόλιο!
 
Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε άμεση διενέργεια έρευνας για τις δηλώσεις του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι "Προτρέπει τους αστυνομικούς να προβούν σε βίαιες ενέργειες κατά των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα".
 
Δηλαδή πρώτα βοηθούν κάποιους να διαλύσουν, χώρες ανά την υφήλιο, και τα "καραβάνια" των δυστυχισμένων να τα κατευθύνουν σε χώρες σαν την δική μας για να κάνουν με το έτσι θέλω πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Στη συνέχεια ξεκινάει η προπαγάνδα για την αποδοχή της νέας κατάστασης.
 
Σε όλα τα στάδια αυτού του μετασχηματισμού, συμμετέχουν οι Amnesty International και Human Rights Watch, οι ίδιες που κάνουν "παρέα" με χρηματοδότες της Αλ Καίντα. Και μετά εάν καποιος πει ότι αυτό είναι σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (μαζί και ο ρόλος της Αλ Κάιντα) θα τον πουν συνωνομοσιολόγο".

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Διαβάστηκε 489 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος