ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα...

Γαρ Εγγύς - Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα... - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούνιος 2014

Σήμερα αγαπητοί αδελφοί, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη δύο πολύ σπουδαίων Αγίων της πίστεώς μας, των Πρωτοκορυφαίων όπως τους αποκαλούμε Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Κατηγορία Κυριακοδρόμιο
Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 06:30

ΚΥΡΙΑΚΗ Β΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή αγαπητοί αδελφοί, ο Ευαγγελιστής Ματθαίος μας περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο Κύριος επέλεξε και προσκάλεσε τους πρώτους μαθητές του.

Κατηγορία Κυριακοδρόμιο

Συνελήφθη στις ΗΠΑ πρώην φύλακας με τις δυνάμεις των SS στο ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης του Άουσβιτς και νωρίτερα του Μπούχενβαλτ, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία…τουλάχιστον 344.000 ανθρώπων στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Μάλιστα κατηγορείται ότι συμμετείχε αλλά και υποκίνησε τις ναζιστικές θηριωδίες.

Κατηγορία Κόσμος
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 06:30

ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Έχει περάσει μια εβδομάδα αγαπητοί αδελφοί από την μεγάλη ημέρα της Αγίας Πεντηκοστής, όπου το Πανάγιο Πνεύμα συγκρότησε τον θεσμό της Εκκλησίας, μέσω της οποίας οι άνθρωποι δέχονται την Θεία Χάρη και οδηγούνται στη Βασιλεία του Θεού.

Κατηγορία Κυριακοδρόμιο
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 11:50

Η τελευταία διάλεξη {VIDEO}

Οι δυσκολίες που συναντάμε όλοι μας είναι πολλές και σε κάποιες περιόδους μπορεί και καθημερινές. Οι αντιξοότητες αρκετές φορές μας προβληματίζουν, μας χαλάνε την καλή διάθεση, μας αποτρέπουν από το να εκτιμούμε τα περισσότερα καλά που μας συμβαίνουν, μας καταβάλλουν σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.

Σελίδα 1 από 7

Αναζήτηση Άρθρου

Επιλογή Κατηγορίας

Ημερολόγιο Άρθρων

Συνδρομή NewsLetters

Σύνολο Επισκεπτών

free counters

socialb about-us textsb

facebook
twitter

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια κίνηση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που σκοπό και στόχο έχει να σας υπενθυμίσει κάποια πράγματα πέρα από την καθημερινή σας «ονειροπαγίδα».


Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.


Καλή ανάγνωση και περιμένουμε τα σχόλια σας.

 

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.


Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

 

Developed by  // Copyright© 2011 - 2014

 

 

Κορυφή
Τέλος